Wat is microdermabrasie?

Dermabrasie is het afslijpen van de huid. Door het verwijderen van de oude huidlaag (cellen) worden de fibroblasten geactiveerd, dat zorgt er voor dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt.

De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit, met als resultaat een jeugdiger uiterlijk. Waarvoor microdermabrasie gebruiken? Voor het optimaliseren van de huidconditie.

 

Ter vermindering van grove poriën, acne-littekens, fijne lijntjes en rimpeltjes.

Ter vermindering van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken.

 

Hoe werkt microdermabrasie?

Het microdermabrasie apparaat werkt met een aanvoerende en een afvoerende luchtstroom in gesloten circuit. In de aanvoerende luchtstroom worden Corundum microkristallen gebracht die de huid licht schuren. Corundum is een in de natuur voorkomend mineraal. De kristallen verwijderen dode huidcellen en deze worden met de afvoerende luchtstroom verwijderd. De specialiste behandeld de huid met heen en weer strijkende beweging. Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar; de huid is glad, weldoorbloed en zacht.

 

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook de donkere en gevoelige intensiteit van de behandeling wordt door de specialiste afgestemd op huidtype en huidconditie.

Na de behandeling kan de huid wat strak aanvoelen.

Heel het gelaat
Per keer 
 
Kuur 3 maal, 1x in de week,  
inclusief verzorgingsproducten tonic, crème en masker
 
Kuur 5 maal, 1x in de week, 
inclusief verzorgingsproducten   tonic, crème en masker    
                                     
 
 
 
€ 74,50
 
 
€ 275,00
 
 
 
 
€ 395,50