Permanente ontharing d.m.v IPL
 
 
Ongewenste haargroei is in het dagelijks leven voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, ontharingscreme of behandelingen met hormoonpreparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan.
 
De ''ADENA IPL'' Via Vitale is een IPL apparaat bedoeld voor uitsluitend professioneel gebruik. De ADENA IPL is geschikt voor duurzaam ontharen, het verminderen couperose, spinnaevi, comedonen en pigmentvlekken. Verder kan ''Skin Rejuvenation'' worden toegepast op de rijpere of licht gerimpelde huid of op acne. Het bijzondere is dat hij ook gebruikt kan woren op huidtypes 1 t/m 5 en ontharing bij mensen met licht haar.
 
Hoe werkt de IPL flits:
 
* Bij pigmentie
Door de lichtflitsen en de warmte van de IPL lossen de pigment vlekken op van binnen uit en worden dan afgevoerd via de stofwisseling. (Elke 4-6 weken, resultaten zichtbaar na 1-3 behandelingen)
 
* Bij zichtbare aderaandoeningen
Door de afgestelde sterkte van de lichtflitsen op de vlekken worden de bloedcellen en eiwitten (hemoglobine) geactiveerd om energie op te nemen. Daardoor stijgt de temperatuur van bloed en aderwanden, en worden de cellen van de aderwand opgezwollen. Waardoor er geen zuurstof meer bij ophopingen komt en deze dan afsterven. Daarna worden de dode cellen afgevoerd via de stofwisseling. (Elke 4-6 weken, resultaten zichtbaar na 2-6 behandelingen)
 
* Bij verbetering van de huidkwaliteit (skin rejuvenation)
De huid maakt door zonlicht ergosterol (pro-vitamine D) aan en daardoor wordt de huid verbeterd. Door de lichtflitsen van de IPL wordt dit proces geactiveerd. Doordat de eiwitten geactiveerd worden zal de elasticiteit van de huid verbeterd. (Elke 2-3 weken, resultaten zichtbaar na 4-6 behandelingen)
 
Na enige maanden of jaren, of bij hormonale veranderingen (langere periodes van stress, overgang, zwangerschap, etc) in het lichaam kunnen er haren terugkeren. Dit is met geen enkele methode te voorkomen en gebeurt niet bij iedereen. Op dat moment kan er bepaald worden hoe deze haren te verwijderen (harsen, scheren, flitsen). Ter voorkoming hiervan is het aan te raden om bij de erste tekenen van terugkerend haar of elke 6-12 maanden een ''onderhoud'' van de onthaarde huid te doen. Dit houdt in dat er 1 of 2 flits sessies gedaan worden in dat gebied. Zo voorkom je volledige groei van het haar dat is terug gekeerd.
 
* Kan iedereen met de methode behandeld worden?
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment maar kunnen met de Adena IPL wel behandeld worden. Mensen met een zeer donkere getinte huid kunnen niet behandeld worden. Het vele pigment remt het licht, zodat dit niet diep genoeg kan doordringen naar de haarfollikels.*
Bovenlip                                €    20,00
Kin                                         €    20,00
Gelaat                                    €   50,00
Oksels vanaf                          €   35,00
Bikinilijn vanaf                        €   35,00
Onderbenen                           € 150,00
Gehele benen excl bikinilijn   € 300,00
 
Voor meer informatie over bijvoorbeeld over andere delen van het lichaam, vraag naar onze speciale folder, of neem contact met ons op!