Rimpelcorrectie op een natuurlijke manier
BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.
 
De voordelen van BioSkinJetting zijn:
  • geen inspuiting of operatie;
  • geen lichaamsvreemde stoffen;
  • niet vervelend om te ondergaan;
  • snel zichtbaar en natuurlijk resultaat;
  • niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.
 
Toepasbaarheid.
Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. de methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de kin en de neus-lippenlijn.
 
Veiligheid.
BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig
biologische en veilige methode.
 
Effectiviteit.
De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.
 
Hoe wordt de methode toegepast?
Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt vervolgens gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.
 
Is de behandeling pijnlijk?
Nee. Eerst wordt een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.
 
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels zijn één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen.
 
Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren en zal niemand ze opvallen.
 
Hoe gaat het na een behandeling?
Er is een speciale BioSkinJetting-set die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.
 
Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met BioSkinJetting wordt de 'leeftijd van de huid' teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een tekort aan vitamines. Uw specialist weet vooraf natuurlijk niet hoe snel uw biologische klok tikt, maar u kunt eenvoudig het resultaat vasthouden als u een nabehandeling laat uitvoeren zodra de rimpel weer gaat storen.